You are currently viewing HAY kasser du bare ikke kan leve uden

HAY kasser du bare ikke kan leve uden

Du kender med sikkerhed de populære Hay kasser, som hurtigt kom frem på de sociale medier. Der er god grund til deres popularitet, deres Hay kasserne er ikke ligesom de traditionelle opbevaringskasser. Hay kasserne kan indgå i indretningen og kommer i mange forskellige farver, som man nemt kan mix og match for at få et farverigt værelse.

Du kan finde de fine Hay kasser på Little Happys hjemmeside eller via. dette link: www.littlehappy.dk/hay-kasser. Kasserne kommer i 3 forskellige størrelser – small, medium og large. De forskellige størrelser er super gode på hver sin måde og de gør det muligt at finde opbevaring til alle de nødvendige ting. Kasserne kan nemt indgå i indretningen og kan også fungere som pynt.

Mix og match Hay kasser for et farverigt værelse

Med de fine Hay kasser har du nu mulighed for at få opbevaring i hjemmet samt give de forskellige rum farve. Hay kasserne kommer i en bred palette af farver, som nemt kan kombineres på mange forskellige måder. Disse kasser passer god runt i hele hjemmet, men er især gode til børneværelserne. Når børneværelserne skal indrettes kan det være en god ide at inddrage barnet i beslutningerne.

  • Børneværelset: Som skrevet tidligere kan det være en god ide at lade barnet være med til at bestemme, hvilke farver som skal være på værelset. Dermed få en følelse af, at han/hun har været med til indretningen. På børneværelset er det også nødvendigt med meget opbevaring og det er disse kasser meget gode til.
  • Badeværelset: På badeværelset kan Hay kasserne også komme dig til undsætning. Kasserne kan bruges til opbevaring af sokker og undertøj. De kan også opbevare badeprodukter, og hvis der skulle komme vand i kassen kan det hurtigt og nemt løbe ud igen.
  • Køkkenet: I køkkenet kan Hay kasserne bruges på mange forskellige måder. Her kan kasserne opbevare krydderiplanter, dette gør, at den grimme pap-urtepotte bliver skjult. Kasserne er også godkendt til at være i kontakt med fødevarer og kan derfor også bruges i køleskabet.

De populære opbevarings kasser fra de sociale medier

De populære opbevarings kasser kan bruges i hele hjemmet og nogen vil sige, at man ikke kan leve uden dem.

De kommer i tre forskellige størrelser, og de er hver især gode til opbevaring af forskellige ting.

Hay kassen i størrelsen small er god til opbevaring af nips på fx skriveborde eller spisebordet. Nips kan være vitaminpiller, fjernbetjening, perler, blyanter osv. På børneværelset er small meget god omkring puslebordet til opbevaring af bleer og vådservietter.

Hay kassen i medium har en god størrelse, som ofte passer ind i skabe og kommoder. Her kan den opbevarer tøj og dermed sikre en organiseret tøjskab.

Kassen i large er super god til opbevaring i store mængder, dette er ting, som legetøj eller tøj som ikke passer til sæsonen.